Kesäterassi

Tervetuloa kaupungin kauneimmalle terassille!

Terassi ja ravintola avoinna maaliskuusta lokakuun loppuun joka päivä alkaen klo 7.00 aina auringon laskuun asti. Jokiaseman keväällä 2015 laajennetussa kahvilassa on yhteensä 200 asiakaspaikkaa. Uudistettu, valoisa kahvila on viihtyisä ajanviettopaikka huonollakin säällä. Terassilta löytyy niin aurinkoa kuin varjoakin sekä lasitettu katos. Kahvilaan pääsee pyörätuolilla.

Koirat ovat tervetulleita Jokiaseman terassille! Nelijalkaisille on varattu vesiastioita.

Keittiö

Listaltamme löytyy monipuolinen valikoima erilaisia ruoka-annoksia ja muuta herkullista pientä purtavaa. Käytämme tuotteissamme tuoreita ja kotimaisia raaka-aineita aina mahdollisuuksien mukaan.

Pikkujoulut ja kokoustilat

Jokiaseman terassi on auki lokakuun loppuun, mutta avaudumme yksityiskäyttöön tilausravintolana marras-helmikuussa esimerkiksi pikkujouluja, kokouksia, syntymäpäiviä ja muita tilaisuuksia varten.
Tiloihin mahtuu 1-50 henkeä. Tilavuokra kahvila-ravintolan tiloihin 100€/h
hinta sis. ammattitaitoisen henkilökunnan, tilan käytön, siivouksen.
Kauttamme järjestyvät ruokailu/kahvitarjoilut. 
Jokiaseman tilausravintolalla on annsikeluoikeudet. Kysy lisää tilavarauksesta ja tarjoiluvaihtoehdoista:  info@jokiasema.fi

Leikkipuisto

Jokiasemalta löytyy myös viihtyisä leikkipuisto lapsille. 
jokiasema logo
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram